Velkommen til klinikkens hjemmeside

Lægerne Robert & Bolaji Balslev
Personale

Sygeplejerske Trine Normann

Født 1975

 

Uddannet fra Kbh’s Amts Sygeplejeskole i 2001. Har efterfølgende arbejdet på børneafdelingen på Gentofte Hospital og neonatalafdelingen på Rikshospitalet i Oslo, Norge. Har desuden arbejdet i hjemmesygeplejen i København af et par omgange samt haft et vikariat på Dr. Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland. De seneste 14 år arbejdet som konsultationssygeplejerske på Østerbro og i Holte. Derudover uddannet sundhedsantropolog fra Aarhus Universitet i 2007.

 

Privat: gift med Anders og er mor til to børn, en dreng og en pige. Bor her på Østerbro. Tilbringer så meget tid som muligt i Odsherred.

 IMG_4973

Jordemoder Lise Unmack

Født 1962

 

Lise vil du møde i klinikken primært tirsdage, onsdage og torsdage.

 

Lise varetager graviditetskontroller, Børneundersøgelser samt børnevacciner, smear, spiral, urinvejsinfektioner, underlivsinfektioner og gener, vandladningsgener, udredning for kønssygdomme, samtaler om graviditet, prævention og fertilitet. Ring og bestil tid – gerne på forhånd.

 

Uddannet fra Jordemoderskolen i København 1986. Herefter 18 år på fødegangen, både i Holstebro og på Sjælland. Omkring 2.500 fødsler samt utallige jordemoderkonsultationer. Arbejdede derudover med sårbare gravide (psykisk syge og misbrugere).

2004-2009: Scanningsjordemoder på hospital: nakkefoldscanning, misdannelsesscanning mm.

Fra 2009 og frem: scanningsjordemoder og fertilitetsjordemoder hos gynækologisk speciallæge.

Her lavede jeg især barnløshedsbehandling men undersøgte endvidere klinikkens gravide med forskellige komplikationer og varetog behandling af ufrivillige aborter. Endelig lavede jeg også undersøgelser efter komplicerede fødsler med efterfølgende problemer og foretog celleprøver fra livmoderhalsen.

 

Medforfatter på bogen Tabte Drømme – kvinder og spontan abort.

 

Privat: 2 voksne sønner (tvillinger). Bor sammen med min kæreste i Nordvest.

 LISEBILLEDE1

Du vil møde medicinstuderende ved telefonen, i receptionen og  i laboratoriet.

 

Caroline Bjørn Hedegaard

Stud. med., Københavns Universitet.

 IMG_6034

Anna Thestrup

Stud. med., Københavns Universitet.

 IMG_7007-e1673885567175

Isabella Balslev

Stud. med., Københavns Universitet.

 IMG_1328-206x300