Velkommen til klinikkens nye hjemmeside

Lægerne Robert & Bolaji Balslev
Personale

Sygeplejerske Ann Lund-Rundqvist
Født 1982

Ann

 

Uddannet fra Professionshøjskolen Metropol i januar 2014. Har efterfølgende arbejdet på ortopædkirurgisk- og geriatrisk afdeling på Bispebjerg Hospital. I forbindelse med uddannelse til sygeplejerske været på Lungemedicinsk afd. Gynækologisk kirurgisk afd., hjemmesygeplejen samt Distriktspsykiatrisk Center. Er derudover uddannet sanit (sygepasser) på Forsvarets Sundhedsskole.

Efterfølgende arbejdet 6 år i Søværnet, hvor jeg bl.a. har sejlet på Inspektionsskib i Nordatlanten og arbejdet på infirmeri.

Privat: gift og er mor til tre børn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sekretær Patricia Flindt Steadmann
Født 1988PATRICIA1

 

 

Uddannet social og sundhedshjælper i år 2007 og derefter uddannet til social og sundhedsassistent og blev færdig i år 2009 og har derefter arbejdet med en bred vifte af blandt andet sundhedsfremmende pleje og kommunikation indenfor sundhedsvæsenet.

I forbindelse med mine uddannelser har jeg både arbejdet på et Medicinsk reumatologisk geriatrisk afsnit på herlev hospital, samt været i psykiatrien på et lukket afsnit for ældre med behandlingsdomme.

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på plejehjem i 7år og dernæst i psykiatrien med specialet, voksne med spiseforstyrrelser. (Herunder komorbiditet, angst, depression, miljøterapi og samtaleterapi)

Har derudover, uddannelse inden for forskellige ting, såsom dialektisk adfærdsterapi ift. Voksne med spiseforstyrrelser, samt som Forflytningsvejleder, Arbejdsmiljørepræsentant, Voldsvejleder, og i Nænsom nødværge/konflikthåndtering.

Privat: Gift og har 2 børn.

 

 

 

 

Jordemoder Lise Unmack

LISEBILLEDE1

Lise vil du møde i klinikken primært tirsdage, onsdage og torsdage. Lise varetager graviditetskontroller, Børneundersøgelser samt børnevacciner, smear, spiral, urinvejsinfektioner, underlivsinfektioner og gener, vandladningsgener, udredning for kønssygdomme, samtaler om graviditet, prævention og fertilitet. Ring og bestil tid gerne på forhånd.

Uddannet fra Jordemoderskolen i København 1986.

Herefter 18 år på fødegangen, både i Holstebro og på Sjælland. Omkring 2.500 fødsler samt utallige jordemoderkonsultationer.

Arbejdede derudover med sårbare gravide (psykisk syge og misbrugere).

2004-2009: Scanningsjordemoder på hospital: nakkefoldscanning, misdannelsesscanning mm.

Fra 2009 og frem: scanningsjordemoder og fertilitetsjordemoder hos gynækologisk speciallæge. Her lavede jeg især barnløshedsbehandling men undersøgte endvidere klinikkens gravide med forskellige komplikationer og varetog behandling af ufrivillige aborter. Endelig lavede jeg også undersøgelser efter komplicerede fødsler med efterfølgende problemer og foretog celleprøver fra livmoderhalsen.
Medforfatter på bog om spontane aborter som faglig konsulent.

Privat: 2 voksne sønner (tvillinger). Bor sammen med min kæreste i Nordvest.

 

 

 

 

 

 

 

Du vil periodevis møde medicinstuderende ved telefonen,

i receptionen og  i laboratoriet

 

 

 

 

 

 

 

Isabella BalslevIMG_1328

Stud. med. 10. semester, Københavns Universitet.