Velkommen til klinikkens nye hjemmeside

Lægerne Robert & Bolaji Balslev
Læger

   

Læge Bolaji Mia Balslev

Født 1969

Uddannet fra Københavns Universitet 1998. Turnus i Holstebro. Ansat i periode på Kirurgisk afdeling Holstebro, senere Urologisk afdeling Frederiksberg. Speciallæge i Almen Medicin siden 2008, Danmark og Norge. 5 års erfaring som Praktiserende læge i Vanylven Kommune i Norge. Uddannelsesansvarlig, samt embedslægefunktion på lægecenteret i kommunen. Praktiserende læge på Østerbro siden 2011 Privat: gift med Robert og har 3 børn. Boet og arbejdet på den norske vestkyst i 5 år. Med langt til hospitalet havde man en bred vifte af almenmedicinske opgaver samt akut medicin og lægeambulancekørsel. Det var lærerigt og spændende at være familielæge i et mindre samfund og på alle tidspunkter af døgnet. Vi nød den barske norske natur mellem fjord og fjeld med vores 3 børn.

 0060bolaji

Læge Robert Balslev

Født 1966

Uddannet fra Københavns Universitet 1995. Turnus på Køge Sygehus. Værnepligtig læge i forsvaret (delingsfører i Sanitetsdeling). Speciallæge i Almen Medicin 2003, Ringkøbing Amt. I forbindelse med speciallægeuddannelsen været på Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Psykiatrisk afdeling, Medicinsk afdeling, Blandet Kirurgisk afdeling og Børneafdeling. Derudover ansættelse på Reumatologisk afdeling Holstebro og Geriatrisk afdeling Gentofte. 5 års erfaring som Praktiserende læge i Vanylven Kommune i Norge. Leder på lægecenteret i kommunen. Praktiserende læge på Østerbro siden 2010.   Privat: gift med Bolaji og har 3 børn. Boet og arbejdet på den norske vestkyst i 5 år. Med langt til hospitalet havde man en bred vifte af almenmedicinske opgaver samt akut medicin og lægeambulancekørsel. Det var lærerigt og spændende at være familielæge i et mindre samfund og på alle tidspunkter af døgnet. Vi nød den barske norske natur mellem fjord og fjeld med vores 3 børn.

 0122robert

 

Julie Braüner Christensen (f. 1989)

Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2016.

Har bred medicinsk erfaring fra akutmodtagelse, reumatologi (gigtsygdomme), geriatri (ældremedicin) og almen medicin.

Skal være fast i klinikken fra 01.10.19 til 31.03.20 som led i uddannelsen til speciallæge i almen medicin.

Vil være tilknyttet klinikken frem til 31.03.2023.

Privat: Bor på Nørrebro med sin mand.

Billedejulie

Læge Maria Vittrup, født 1947 Fra 1/8-2015

Læge Preben Vittrup, født 1946 Fra 1/8-2016

Vikarer i klinikken enkelte dage hver måned

Maria: Læge i 1971 og har i 36 år haft egen praksis i Humlebæk indtil december 2011, heraf de sidste 30 år sammen ægtefællen Preben Vittrup. I stort set alle år har Maria lavet flere kurser årligt for praktiserende læger og også på andre måder været engageret i praktiserende lægers uddannelse og efteruddannelse. Maria er fortsat censor i almen medicin. Fagpolitisk interesse: medlem af PLO´s bestyrelse, som den første kvinde, formand for Lægedage, formand for efteruddannelsesudvalget, medlem af patientklagenævnet i 6 år.

 Maria Vittrup